WAK&M

The entire 3-story addition was completed while the existing facility remained in operation.

Project Overview

For the WAK&M office, we doubled the size of their existing corporate headquarters and in the process blended the old and new components together seamlessly. The new portion of the site had 60 feet vertical relief, back to front, making the transition challenging for the 80,000 square foot addition. In the process of the construction we also relocated the primary entrance to align with an existing traffic signal, allowing the 250 occupants of the building safe and easy access.

The building is clad using a glass curtain wall system, and EFIS combined with architectural pre-cast elements. It was a special challenge to maintain the comfort and safety of the employees while this 3-story structure was being built and completed immediately outside the windows of the company’s employees.